About US

Helping You Look Good

Let's Talk about BROW DIVERSITY

Passie voor wenkbrauwen
Na een carrière in het bedrijfslevenen voor verschillende werkgevers te hebben gewerkt vond Shermain het tijd voor wat anders. Ze zat vol creativiteit, maar kon dit in een reguliere van 9 tot 5 baan moeilijk kwijt. Zoals vele anderen was zij op zoek naar de ultieme combinatie waarin werk en passie samenkomen. Na verschillende tekenen te hebben genegeerd werd ze alsof het zo moest zijn de, voor haar totaal onbekende, wenkbrauw (brow) wereld in geleid. Al snel werd haar talent voor het shapen van brows duidelijk en was haar passie voor het creëren van de perfecte brow geboren. Vanuit deze passie en aandacht voor het verschil/diversiteit in wenkbrauwvormen, huid, gezichtsvorm en mensen in het algemeen creëerde Shermain perfecte brows. Deze factoren motiveerde haar om zichzelf en haar kunst voor het shapen van brows verder te ontwikkelen en Brow Diversity te lanceren.

Brow Diversity
Bij Brow Diversity (de naam zegt het al) geloven we niet in one size fits all, maar in de kracht van diversiteit. Wenkbrauwen zijn zoveel meer dan donzige stroken haar boven je ogen. Ze bepalen hoe je gezicht eruit ziet, zorgen voor de ‘finishing touch’ als je make-up op hebt of dat extra beetje zelfvertrouwen op een make-uploze dag. Ook de verschillende behandeltechnieken die Shermain toepast zijn niet voor iedereen hetzelfde. Aandacht voor de individu, vorm en techniek staat bij Brow Diversity voorop.

Maak een statement
Met goed verzorgde/geshapete wenkbrauwen maak je een statement. Dit statement is voor iedereen anders en wat deze statement is bepaal jij! Met haar werk hoopt Shermain anderen te inspireren en de ‘brow game’ naar een ander niveau te brengen.

For a Striking Appearance, made with Passion and Precision

 -X-  SHERMAIN

Features of Our Products