Brow Shaping | Waxen & epileren & wenkbrauwverf – €30,-

Geurende wax, een fijne pincet en (eventueel) als finishing touch de nodige highlighter: drie essentials voor de statement brows waar jij je leven lang van hebt gedroomd. We don’t just shape brows, we create statement brows!
Duur van de behandeling: 15 tot 30 minuten

Brow Art | Waxen, epileren & henna – €35,-

Het aanbrengen van henna is een fantastisch alternatief op de normale wenkbrauwerf. Het blijft tot wel 14 dagen op de huid zitten, maximaal 3 weken op donkere haartjes én maximaal 6 op lichte haartjes.
Duur van de behandeling: 30 tot 60 minuten

Lash Volume | Lift & tint – €55,-

Een indrukwekkende oogopslag is goud waard en de Lash Volume behandeling helpt je om deze onvergetelijk te maken. We verven de wimpers in de kleur die bij jou past en geven ze een boost voor een striking appearance!
Duur van de behandeling: 60 minuten

Brows and lashes | Tinting – €15,-

Some got 99 problems, but their brows ain’t one en in dat geval kan het zo zijn dat jouw wenkbrauwen en/of wimpers genoeg hebben aan alleen een kleurtje. Met passie en perfectie gaan we aan de slag!
Duur van de behandeling: 20 minuten

Teen brows – €18,-

Are you ready for some fleeky brows, ben je 16 jaar of jonger én benieuwd naar de perfecte versie van jouw wenkbrauwen? We brengen de natuurlijke vorm van de brows terug én werken toe naar het gewenste resultaat!
Duur van de behandeling: 15 minuten

Manbrows – €18,-

Brow treatments alleen voor vrouwen? No way! Ook als man mag je streven naar statements brows. Verdwaalde haartjes worden verwijderd en pas wanneer jij beschikt over jouw ideale manbrows is de missie geslaagd!
Duur van de behandeling: 15 minuten

[call_to_action link=”https://browsbyshermain.boekingapp.nl/” button_label=”BOOK AN APPOINTMENT” rounded=”false” btnsize=”medium” color=”#fae8dc”]

FOUND YOUR PERFECT TREATMENT?

Then what are you waiting for love!? Time to book your spot![/call_to_action]

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren