Semi Permanente make-up voor de wenkbrauwen!

Binnenkort zal Brow diversity Semi permanente make up voor de wenkbrauwen aanbieden als behandeling in de salon.

Wat is permanente make-up?

Semi Permanente make-up staat ook wel bekend als SPMU en is, heel simpel gezegd, het inbrengen van pigment in de lederhuid (de laag onder de opperhuid). Vaak doet het mensen denken aan het zetten van een tatoeage, toch heeft het inbrengen van permanente make-up een heel ander doel: het accentueren, of juist corrigeren, van bepaalde delen van het lichaam.

Waarom permanente make-up?

Ben jij op dit moment niet tevreden met jouw eigen wenkbrauwen, maakt het je onzeker en/of ben je er iedere morgen (te) veel tijd aan kwijt? Dan is SPMU zeker het overwegen waard! Permanente make-up zorgt er namelijk voor dat je wenkbrauwen altijd en over een statement maken (zónder het gebruik van, potloodje en/of ander brow make up)!
Ook wanneer je allergisch bent voor make-up, of bijvoorbeeld littekentjes of gaten hebt in je wenkbrauwen is PMU the way to go!Wanneer je kiest voor semi permanente wenkbrauwen, kun je jouw wenkbrauwpotloodje voor minimaal 14 maanden laten liggen!

PMU: behandeling en nazorg

Het inbrengen van permanente make-up omvat vaak meerdere behandelingen. Uiteraard nemen we eerst ruim de tijd om jouw wensen door te nemen. Naar aanleiding daarvan stellen we de kleur van het pigment en de vorm van de wenkbrauwen vast. Dit is natuurlijk nog maar het begin!
Het mooiste resultaat wordt behaald wanneer je eens in de twaalf maanden terugkomt voor een zogeheten touch-up.
Op deze manier zal de kleur van je wenkbrauwen niet te veel vervagen en behoud je een krachtige uitstraling.

De kosten van de behandelingen bedraagt 295,- inclusief nabehandeling na 5/6 weken. Wil je meer weten over het verloop van de behandelingen en over de nazorg van permanente make-up? Mail dan voor het maken van een afspraak naar info@browdiversity.com.