Passionatly shaping brows and minds #BDinstitute

Bij Brow Diversity Institute geloven we niet in one size fits all, maar in de kracht van diversiteit. Wenkbrauwen zijn zoveel meer dan donzige stroken haar boven je ogen. Ze bepalen hoe je gezicht eruit ziet, zorgen voor de ‘finishing touch’ als je make-up op hebt of dat extra beetje zelfvertrouwen op een make-uploze dag. Ook de verschillende behandeltechnieken die worden toegepast zijn niet voor iedereen hetzelfde. Aandacht voor de individu, vorm en techniek staat bij Brow Diversity voorop, en ook tijdens de trainingen komt dit weer naar voren.

Ben jij van plan om een training aan de BD Institute te volgen? dan mag je verwachten dat je les krijgt van een ervaren en gepassioneerde Browspecialist. Daarom zijn al onze trainingen één op één afgestemd om de kwaliteit te waarborgen. Na een dag training kan je gelijk aan de slag met het bijbehorende starterspakket, maar zal er continue gewerkt moeten worden om de eigen skills te verbeteren.

 

1. Training Browstyling

Oog voor detail, inlevingsvermogen, geduld en creativiteit? Dan is de opleiding Browstylist zeker geschikt voor jou !Tijdens deze privécursus leer je waxen met strips, epileren, knippen, verven en de wenkbrauwen een finishing touch geven met Brow make up. Je ontvangt tijdens de cursus een starterspakket welke bestaat uit materialen en producten zorgvuldig samengesteld op basis van eigen praktijkervaring.

Prijs training : 575,- excl btw en incl starterspakket

Wat je kunt verwachten:

  • Starterspakket
  • Theorie
  • Wax technieken
  • Correctie technieken
  • Verf techniek met wenkbrauwverf
  • Branding en social media
  • Certificaat
  • Lunch
  • Onbeperkt online begeleiding

2. Advanced training Henna brows

In de cursus henna brows focussen we op het mooi vormgeven en vooral op het verven van de wenkbrauwen met henna. Je leert om de wenkbrauwen perfect voor te bereiden, en de verftechnieken om de henna perfect aan te brengen. Bij deze techniek wordt de henna op zowel de huid en haartjes aangebracht voor een sprekender effect dan bij gewone wenkbrauwverf. De kleuring op de huid houdt ongeveer 2 weken, die op de wenkbrauwhaartjes zelf ongeveer 3 weken op donkere haartjes en tot 6 weken op lichte haartjes. Daarnaast is het belangrijk dat je de basis training browstyling al onder de knie hebt.

Prijs training : 275,- exc btw

 

Aanmelden voor een van de trainingen via contactformulier