BOOK AN APPOINTMENT NOW, CLICK HERE!

FAQ

Waarom permanente make-up?

PMU, ook wel bekend als Permanente Make-Up is -heel simpel gezegd- het inbrengen van pigment in de lederhuid (de laag onder de opperhuid). PMU is ongeveer te vergelijken met een tatoeage, echter met het inbrengen van PMU kan je bepaalde delen van het gelaat (of lichaam) accentueren, of juist corrigeren. Ook wanneer je allergisch bent voor make-up, of bijvoorbeeld littekentjes of gaten hebt in je wenkbrauwen, is PMU the way to go! Met de PMU-apparaat creëren wij voor jou de perfecte Powder Brows en kun je jouw wenkbrauwpotloodje voor minimaal 14 maanden laten liggen!

PMU: hoe zit het met de behandeling en nazorg?

Het inbrengen van permanente make-up omvat vaak meerdere behandelingen. Uiteraard nemen we eerst ruim de tijd om jouw wensen door te nemen.

Voordat wij jouw statement brows creëren, stellen wij eerst de kleur van het pigment vast en de vorm van jouw wenkbrauwen.
Dit is natuurlijk nog maar het begin! Het mooiste resultaat wordt behaald wanneer je eens in de twaalf maanden terugkomt voor een zogeheten ‘touch up’. Met deze ‘touch up’ zal de kleur van je wenkbrauwen niet te veel vervagen en behoud je een krachtige uitstraling.

Bij de Lip Blush treatment gaan we op dezelfde manier te werk; eerst bespreken we de gewenste resultaat en bepalen we een pigment kleur. Om de kleur en warmte op de lippen te houden, raden wij aan om binnen twee jaar een ‘touch up’ te laten doen.

Henna Brows, wat versta je hieronder?

Met Henna Brows creër je mooie, volle en strakke wenkbrauwen en is tot 2 weken op de huid zichtbaar en 3 tot 4 weken op de haartjes, afhankelijk van de kleur.

Wat is Brow Lift?

Brow Lift, ook wel Brow Lamination, is geschikt voor dames, die graag wat vollere wenkbrauwen willen hebben met
een brushy look! Met een speciale lotion worden jouw eigen natuurlijke wenkbrauwen in de juiste richting gemodelleerd,
waardoor ze meteen voller lijken. Het resultaat blijft 4 tot 6 weken zichtbaar.

Hoe worden Powder Brows aangebracht?

Met een PMU-apparaat brengen wij op subtiele wijze pigment aan, alsof jouw wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder zijn ingekleurd.
Geef je wenkbrauwen een touch up om langer te genieten van dé krachtige kleur en uitstraling.

Hoe wordt Lip Blush uitgevoerd?

Met een PMU-apparaat wordt de gewenste pigment kleur aangebracht in de huid van de lippen. Het resultaat gaat gemiddeld 3 jaar mee. Geef je lippen binnen 2 jaar een touch up om de warmte en kleur zo lang mogelijk te behouden.

Hoe lang gaat Facial Waxing mee?

Afhankelijk van jouw haargroei is, kan een Facial Waxing treatment 2 tot 8 weken meegaan. De ongewenste haartjes komen steeds minder terug én zachter. Het resultaat: een supergladde, zachte huid!

Als je op zoek bent naar long-lasting smoothness, dan is Facial Waxing zeker een perfecte optie